Vestiging

De Laatste Eer Drachten is gevestigd aan de Overstesingel 1, aan de rand van Drachten. Ons uitvaartcentrum is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als wanneer u met het openbaar vervoer komt. We beschikken over ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Het uitvaartcentrum is goed toegankelijk voor mindervaliden. Verder beschikt het uitvaartcentrum over een aula en opbaarkamers.

Loop binnen en vraag het ons

Loop eens vrijblijvend binnen bij De Laatste Eer Drachten. Hier kunt terecht met uw vragen over de verzekering of uitvaart. Bij een uitvaartverzorger mag je ook verwachten dat deze midden in de samenleving staat, die mensen en wensen begrijpt. Want er zijn zaken die onlosmakelijk bij het leven horen. Hoe regelt u een bevredigend afscheid als het eens zover komt? Hoe maakt u  van een overlijden een warme herinnering? Hoe kunt u  dingen voor later nu al goed geregeld hebben, precies zoals u dat wenst?

Inloopavond

Wij houden iedere eerste maandag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur inloopavond in ons uitvaartcentrum. Ook hier bent u van harte welkom.