Oriënteren op de uitvaart

De uitvaart goed geregeld, dat geeft rust

Of we willen of niet, de dood hoort bij het leven. Als het moment daar is, is het prettig om te weten dat uw afscheid verloopt zoals u dat zelf wilt. Ook voor nabestaanden is het een geruststellend idee om bij het regelen van de uitvaart te weten, dat zij aansluiten bij uw wensen

Financiële zorgen bij uw nabestaanden wegnemen

Wilt u een groots afscheid met veel gasten? Of voelt u meer voor een eenvoudig afscheid in kleine kring? Dat is helemaal aan u. Zorg wel dat u weet wat de kosten zijn van de uitvaart die u voor ogen hebt, en dat er voldoende geld is om de uitvaart te bekostigen. Als iemand zonder spaargeld en onverzekerd komt te overlijden, moeten de nabestaanden de uitvaart betalen. Omdat niemand weet wanneer hij overlijdt, is de rekensom heel eenvoudig: staat er nu niet voldoende geld op uw rekening om de uitvaart te betalen, dan is een uitvaartverzekering zeker aan te raden. U bent meteen verzekerd vanaf het moment van afsluiten.

Oriënteren op uw uitvaartwensen

Misschien voelt het ongemakkelijk om over uw eigen uitvaart na te denken. En ervaart u een drempel bij het bespreekbaar maken van uw levenswensen. Toch geeft het uw nabestaanden en uzelf rust als u kenbaar heeft gemaakt hoe u wilt dat uw afscheid er uitziet. Weet u of u wilt worden begraven of gecremeerd? Heeft u ideeën over de uitvaartplechtigheid, kist, muziek, bloemen? Een uitvaart is een bijzondere dag, waarin mensen stilstaan bij uw leven en zij hun unieke ervaringen met elkaar delen. De mogelijkheden om van uw uitvaart een gebeurtenis te maken die helemaal past bij wie u bent zijn talloos.

Niet-leden of elders verzekerd?

Bent u niet-lid van de vereniging of elders verzekerd? Ook dan kunnen wij voor u de uitvaart regelen en uitvoeren. Wij zullen met de betreffende maatschappij contact opnemen en alles regelen voor u.

 

Bespreek uw uitvaartwensen met ons

 

Overlijden melden?

24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0512 - 515 827

24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0512 - 515 827