Uitvaartlocatie Slingehof in Drachten

Bereikbaarheid uitvaartcentrum Slingehof

Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de rand van Drachten en is daardoor gemakkelijk bereikbaar. Bij uitvaartlocatie Slingehof is voldoende gratis parkeerruimte en ons centrum is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Opbaren en afscheid nemen in Slingehof

Ons centrum beschikt over verschillende rouwkamers en een familiekamer waar u in alle rust afscheid kunt nemen van de overledene. Met het sleutelsysteem kunt u er dag en nacht terecht.

Uitvaartplechtigheid in Slingehof

Het uitvaartcentrum beschikt over een ruime aula. Hierin kunt u de belangstellenden en genodigden in een intieme sfeer ontvangen en samen met hen een waardige afscheidsplechtigheid houden. Ook is het mogelijk om de plechtigheid via een livestream uit te zenden. Na afloop van de uitvaart kunt u met elkaar napraten. Hierbij kunnen diverse dranken, cake, koek en broodjes worden geserveerd.

Bijzondere afscheidslocaties

Afscheid nemen kun je niet overdoen. De locatie waar de afscheidsplechtigheid plaatsvindt is daarom heel belangrijk. Kiest u voor ons uitvaartcentrum Slingehof in Drachten, dan weet u zeker dat alles goed geregeld is. Sommige mensen willen graag in hun eigen huis afscheid nemen, of in een kerk, café, museum of zalencentrum. Ook dat kan. Wij helpen u graag om een locatie te vinden die voor u bijdraagt aan het liefdevol loslaten van diegene die u is ontvallen.

 

Kom vrijblijvend langs bij ons uitvaartcentrum Slingehof 

24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0512 - 515 827