Bekijk online
Afscheid nemen en
versoepelde coronaregels

Uitvaarten in coronatijd leverden voor nabestaanden soms pijnlijke beslissingen op. Hoeveel mensen zijn er toegestaan? Wie nodigen we uit en wie niet? Gelukkig zijn de coronaregels inmiddels versoepeld. Een pak van ons hart! Want een uitvaart draait om liefdevol loslaten samen met al uw dierbaren. Gelukkig zijn in de aula van uitvaartcentrum Slingehof nu weer ongeveer 90 mensen welkom. Bent u nog nooit in Slingehof geweest? Bekijk dan vooral onze nieuwe video die we in deze nieuwsbrief presenteren. Wilt u persoonlijk een kijkje nemen in ons uitvaartcentrum dan kunt u natuurlijk ook even langskomen. Belt u dan met onze gastvrouw Tabitha Stegenga via (0512) 760 400. U bent van harte welkom!

hilda_de_haan.png


Ontvang GRATIS het boekje ‘Wensen Voor Later’

De eigen uitvaart is niet iets waar iedereen al mee bezig is. Maar misschien hebt u daar wel ideeën over? Wellicht hebt u persoonlijke wensen, variërend van de keuze voor begraven of cremeren tot zaken als muziek en bloemen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun uitvaartwensen zwart op wit te zetten. Dat is ook waardevol voor uw nabestaanden: zo weten zij later precies hoe uw uitvaart eruit moet zien. Speciaal hiervoor heeft de Laatste Eer het boekje ‘Wensen voor later’ ontwikkeld. Hierin kunt u al uw gegevens en wensen vastleggen. U kunt het boekje bestellen via de onderstaande knop. Vergeet s.v.p. niet om uw adresgegevens te vermelden.

bestel-gratis.png


NIEUW:
video van uitvaartcentrum Slingehof

Kent u uitvaartcentrum Slingehof nog van vóór 2019? Dan zult u ons uitvaartcentrum nauwelijks nog herkennen, zoveel is er sindsdien veranderd. Onze aula, koffiekamer, familiekamer en de vier opbaarkamers zijn compleet gerenoveerd. Bent u nieuwsgierig? Bekijk dan onze nieuwe video. Zo verkent u heel gemakkelijk de sfeer in ons uitvaartcentrum.

film-slingehof.png


Onze uitvaartverzorgers staan u bij

Een uitvaart is tegenwoordig meer dan alleen afscheid nemen. Steeds vaker willen mensen de uitvaart op een heel persoonlijke wijze invullen. Een invulling die recht doet aan het karakter en de levensweg van de overledene. De één kiest dan ook voor een sobere uitvaart en de ander voor een uitbundige. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk bij een uitvaart? En wat komt er allemaal bij kijken? Ons team van betrokken uitvaartverzorgers staat u hierin bij. Ze regelen de uitvaart van A tot Z voor u. Wilt u meer weten over een uitvaart in persoonlijke stijl? Of hebt u behoefte om een voorgesprek te voeren over uw uitvaart? Vraagt u dan gerust naar Arjan, Céderine, Geraldine of Patricia.

 

uitvaartverzorgers.png 
Linksboven Arjan Siersema, linksonder Céderine Gautier,
rechtsboven Geraldine Dongelmans, rechtsonder Patricia Buwalda.


Bezoek onze inloopavond

Een uitvaart draait om liefdevol loslaten. De Laatste Eer ondersteunt u daarbij. Graag vertellen we u er meer over tijdens onze inloopavond. Onze uitvaartverzorgers en verzekeringsexpert staan u dan graag te woord. Dus hebt u vragen over uw uitvaartverzekering? Of wilt u gewoon eens rondkijken in uitvaartcentrum Slingehof?

U bent van harte welkom! 

  • 7 maart     19.00 – 20.30 uur
  • 4 april       19.00 – 20.30 uur
  • 2 mei        19.00 – 20.30 uur
  • 13 juni      19.00 – 20.30 uur

gastvrij-slingehof-2.png