Bekijk online
Bezoek onze inloopbeurs:

‘Uitvaart en de Toekomst’ 

Graag nodigen wij u uit voor onze inloopbeurs Uitvaart en de Toekomst op 1 april a.s. Tijdens deze beurs nemen we u mee langs diverse ontwikkelingen rond uitvaarten. Bezoek bijvoorbeeld de lezing over ‘resomeren’, een nieuwe uitvaarttechniek die ook wel watercrematie wordt genoemd. Of kom naar de lezing ‘data na de dood’, over hoe mensen tegenwoordig vaak een spoor van digitale informatie achterlaten na hun overlijden.

Ook zijn er allerlei organisaties en bedrijven uit de uitvaartbranche. Stel gerust uw vragen over verzekeringen, uitvaartzorg, gedenkbeelden, (natuur)begraafplaatsen, notariszaken, erfrecht en meer. Ook bieden we u een kijkje in de toekomst met een duurzame uitvaartkist van ‘mycelium’, een organisch weefsel van schimmeldraden. Tijdens de inloopbeurs mag u gewoon overal binnenlopen in ons uitvaartcentrum. Alleen voor de lezingen dient u van tevoren te reserveren. U bent van harte welkom in Slingehof.

hilda_de_haan.png


button-programma.png

wanneer-waar.png


Het programma in vogelvlucht

  • Lezing ‘Resomeren - watercrematie’
  • Lezing ‘Data na je dood: springlevend’
  • Infobeurs met allerlei organisaties en bedrijven rond uitvaarten

sprekers-infobeurs.png


Reserveren voor de lezingen

‘Uitvaart en de Toekomst’ is vrij toegankelijk voor iedereen. Maar voor de lezingen is reserveren wel noodzakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt.

button-reserveer.png


button-contact.png