Bekijk online

Wat vliegt de tijd. Nog even en 2022 is alweer voorbij. Onze harten gaan uit naar alle families, vrienden en andere nabestaanden die dit jaar een geliefde hebben verloren. De uitvaartverzorgers van DLE Drachten doen in zulke verdrietige omstandigheden alles om de families te ondersteunen bij hun verlies en hen te ontzorgen. Het afgelopen jaar mochten we gelukkig ook weer tal van nieuwe, soms pasgeboren leden verwelkomen. De eindigheid van het leven gaat hand in hand met prachtig nieuw leven. Met 2023 in zicht wensen wij u alvast heel veel gezondheid en geluk. Het komende jaar houden wij u ook graag weer op de hoogte van onze uitvaartzorg, uitvaartverzekeringen en uitvaartcentrum De Slingehof. Fijne feestdagen!

hilda_de_haan.png


Ontvang GRATIS de checklist ‘Wat te doen bij overlijden’

Niemand denkt er graag over na, maar wat moet er eigenlijk gebeuren wanneer een naaste overlijdt? Tussen alle emoties door moet er veel geregeld worden in de eerste uren en dagen na een sterfgeval. Om het onze leden makkelijker te maken, hebben we de stappen voor u op een rij gezet in onze checklist ‘Wat te doen bij overlijden’. Deze checklist kunt u gratis bij ons bestellen. Voor uw dierbaren is het handig wanneer u deze checklist bewaart bij uw verzekeringsdocumenten. U kunt de checklist ook hier downloaden om te printen.

bestel-gratis-1.png


Welkom op onze
inloopochtend en -avond

Een uitvaart draait om liefdevol loslaten. De Laatste Eer ondersteunt u daarbij. Graag vertellen we u er alles over tijdens onze inloopochtenden en -avonden. Onze uitvaartverzorgers en verzekeringsexpert staan u dan graag te woord. Wilt u gewoon eens rondkijken in uitvaartcentrum Slingehof? Of hebt u vragen over uw uitvaartverzekering? U bent van harte welkom!

Inloopochtenden in 2023
10.00 – 12.00 uur
Inloopavonden in 2023
19.00 – 20.30 uur
  • 26 januari
  • 23 februari
  • 23 maart
  • 6 februari
  • 6 maart
  • 3 april

gastvrij-slingehof.png 


Even voorstellen:

Verzekeringsadviseur Peter Dirksen

Wie vragen heeft over een uitvaartverzekering kan bij Peter Dirksen altijd terecht voor een helder antwoord. Peter is de ervaren verzekeringsadviseur van De Laatste Eer Drachten. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij al heel wat argumenten gehoord waarom mensen géén uitvaartverzekering nodig denken te hebben. “Een veelgehoorde redenering is dat een uitvaartverzekering duur is en dat je jarenlang moet ‘sparen’ om je verzekerde bedrag op te bouwen. Ik leg dan uit dat je voor slechts enkele euro’s per maand al een basisverzekering hebt. En het argument dat je jarenlang moet ‘sparen’ is echt een misverstand. Vanaf de eerste dag dat je premie betaalt, heb je recht op je volledige verzekerde bedrag bij overlijden. Dat is een garantie: óók als je onverhoopt jong komt te overlijden. Zodra mensen dat begrijpen, kijken ze heel anders aan tegen een uitvaartverzekering.” Peter drukt mensen altijd op het hart dat je met een uitvaartverzekering veel geldzorgen kunt voorkomen voor je nabestaanden. “Je uitvaartverzekering draait niet om jou maar om degenen die je liefhebt. Bij DLE Drachten willen we mensen eerlijk adviseren, dus stel ik me zo laagdrempelig mogelijk op. Hebt u vragen over een uitvaartverzekering? Dan kunt u mij altijd bellen of e-mailen. Of gewoon even langskomen, daar hoeft u echt geen afspraak voor te maken.” Lees het hele interview >>>

Peter-Dirksen.png


Wat te doen met social media na een overlijden?

Vrijwel iedereen gebruikt tegenwoordig social media. Ook de oudere generatie is steeds vaker te vinden op Facebook en andere social media. Maar wat gebeurt er eigenlijk met je socialmedia-account als je overlijdt? Moeten dan al je accounts verwijderd worden? Het antwoord: dit moet niet, maar het kan wel. Die keuze is heel persoonlijk. Socialmedia-accounts verwijderen, heeft wel de nodige voeten in de aarde. Soms laten nabestaanden ook bewust het account op bijvoorbeeld Facebook bestaan. Verwijderen of laten bestaan: beide hebben ze voor- en nadelen. We hebben het allemaal voor u op een rij gezet. Lees hier het hele artikel >>>

social.png