Bekijk online
De Laatste Eer Drachten opent de deuren

In de zomer denken we het liefst aan ontspanning en onbezorgdheid. Dat geldt ook voor de mensen van De Laatste Eer Drachten. Waaronder onze nieuwe gastdame Elly van Goethem. Over haar leest u in deze nieuwsbrief meer. In de zomer gaat de menselijke sterfelijkheid helaas gewoon door. Of we nu willen of niet, leven en dood horen nu eenmaal bij elkaar. Samen bepalen ze de cyclus van het leven. Eigenlijk zou de dood best wat bespreekbaarder mogen zijn. Daarom nodig ik u van harte uit om een kijkje te nemen in uitvaartcentrum Slingehof. Naast onze reguliere inloopavonden kan dit voortaan ook ’s ochtends tijdens ons inloopspreekuur. Heeft u vragen over een uitvaart of uitvaartverzekeringen? Of wilt u gewoon eens rondkijken in Slingehof? Ik heet u van harte welkom op de onderstaande data. 

  • 28 september   10.00 – 12.00 uur
  • 27 oktober        10.00 – 12.00 uur
  • 24 november    10.00 – 12.00 uur

hilda_de_haan.png


Ontvang GRATIS het boekje ‘Wensen Voor Later’

Wegens groot succes bieden we nogmaals gratis het boekje ‘Wensen voor later’ aan. Met dit handige naslagwerk kunt u alvast uw uitvaartwensen vastleggen voor uw nabestaanden. Misschien denkt u nog helemaal niet na over uw overlijden? Zelfs dan is het interessant om eens stil te staan bij uw afscheid. Wilt u bijvoorbeeld een sobere of juist heel uitgebreide uitvaart? Uw persoonlijke uitvaartwensen bepalen grotendeels of uw uitvaartverzekering wel toereikend is om uw uitvaart te bekostigen. U wilt immers niet onderverzekerd zijn, want dan draaien uw nabestaanden mogelijk op voor de meerkosten. Bestel daarom gratis het boekje ‘Wensen voor later’ via de onderstaande knop. Vergeet s.v.p. niet om uw adresgegevens te vermelden.

bestel-gratis-1.png


TIP: uitbreiding van uw uitvaartverzekering

Wist u dat een gemiddelde begrafenis € 7.000 tot € 10.000 kost? Voor een crematie is dit gemiddeld € 6.500. Gelukkig bent u bij De Laatste Eer Drachten verzekerd voor uw uitvaartkosten. Maar weet u zeker of u niet onderverzekerd bent? Want de uitvaartkosten zijn de laatste jaren sterk gestegen. En u wilt immers niet dat uw nabestaan­den met een schuld blijven zitten. Afhankelijk van uw huidige uitvaartverzekering kunt u uitbreiden met:

Wilt u zeker weten of u niet onderverzekerd bent? Of wilt u meer weten over uitbreiding van uw uitvaartverzekering? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze verzekeringsexpert Peter Dirksen.

Peter-Dirksen1.png


Even voorstellen:

Elly van Goethem

Op 1 augustus jl. was het de eerste werkdag voor onze nieuwe gastvrouw Elly van Goethem. Voortaan zorgt zij dat alles in uitvaartcentrum Slingehof goed geregeld is. “Ik ondersteun de uitvaartverzorgers bij alles wat er in Slingehof georganiseerd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan de rouwkamers, die moeten altijd netjes zijn en de nabestaanden moeten daar dag en nacht terecht kunnen.” Mensen helpen, dat is Elly ten voeten uit. Ze is zeer betrokken bij de rouwsituatie waar je als nabestaanden ineens in terecht komt na een overlijden. Elly: “Er is niets moeilijker dan loslaten. Met verlies moet je leren omgaan, dat heeft tijd nodig. Als gastvrouw probeer ik daar mijn steentje aan bij te dragen door de uitvaart zo perfect mogelijk te regelen. Het is mooi als het karakter en de levensweg van de overledene tot uiting komen tijdens de ceremonie. Ik zeg tegen de familie altijd: niks is fout en niks is verplicht rondom de uitvaart. Loslaten en rouwen mag je in Slingehof doen op je eigen manier. Daar vind je hier alle rust voor. In Slingehof is nooit haast of een dwingend tijdschema, dat is voor de nabestaanden heel fijn.” Lees het hele interview >>>

elly_van-goethem.png


Moet ik in mijn eigen woonplaats begraven of gecremeerd worden?

Wanneer u te maken krijgt met een sterfgeval komen er veel vragen op u af. Normaal zou u daar misschien niet eens bij stilstaan. Bijvoorbeeld: “Moet ik in mijn eigen woonplaats begraven of gecremeerd worden? En wanneer moet de uitvaart plaatsvinden?” De antwoorden hierop leest u bij onze Veelgestelde Vragen. Hier vindt u allerlei interessante onderwerpen op het gebied van uitvaart en verzekering. Zoals: Kan ik mijn huidige uitvaartverzekering aanpassen? En wat kost een uitvaart gemiddeld in 2022?

boeket.png


 

Bezoek onze inloopavond

Naast ons nieuwe inloopspreekuur bent u op uitvaartcentrum Slingehof ook altijd welkom tijdens onze reguliere inloopavonden. Onze uitvaartverzorgers en verzekeringsexpert staan u dan graag te woord. Dus hebt u vragen over uw uitvaartverzekering? Of wilt u gewoon eens rondkijken in Slingehof? De koffie staat voor u klaar!

  • 3 oktober          19.00 – 20.30 uur
  • 7 november      19.00 – 20.30 uur

button5.png

gastvrij-slingehof-2.png