Team

 

Een uitvaart is tegenwoordig veel meer dan afscheid nemen. Steeds vaker willen mensen de uitvaart invullen op een heel persoonlijke wijze. Een invulling die recht doet aan het karakter en de levensweg van de overledene. Het team van De Laatste Eer Drachten ondersteunt u hierbij. Wij helpen u om de uitvaart te verzorgen met een open blik naar tradities, levensovertuigingen en persoonlijke wensen van zowel de overledene als de nabestaanden.

Arjan Siersema, uitvaartverzorger
Het begeleiden van mensen in de moeilijkste periode van hun leven, daar draait het om. Het overlijden van een dierbare is natuurlijk één van de ingrijpendste gebeurtenissen in een mensenleven. Probeer in zo’n verdrietige periode maar eens de juiste keuzes te maken. Voor mij is het belangrijk om samen met de nabestaande(n) tot een mooi en liefdevol afscheid te komen. Ik neem daar waar nodig zaken uit handen en laat ook ruimte voor de familie om zelf dingen te regelen. Uiteindelijk hoop ik dat de nabestaanden met een goed gevoel terug kunnen kijken op het afscheid en zo hun dierbare liefdevol blijven herinneren.
Patricia Buwalda, uitvaartverzorgster
Geraldine Dongelmans, uitvaartverzorgster
“Achter elke deur die opengaat, wacht een nieuw verhaal. Juist in de periode na een overlijden hebben nabestaanden iemand nodig die luistert naar hun persoonlijke wensen. Samen met u geef ik vorm aan een mooi passend afscheid.” Geraldine is uitvaarverzorgster en aanspreekpunt voor alles voor, tijdens en na de uitvaart.
Céderine Gautier, uitvaartverzorgster
Tabitha Stegenga, gastvrouw Slingehof
“Ieder mens is uniek en heeft een uniek leven geleid. Om samen met de nabestaanden de uitvaart vorm te geven op een manier die past bij hun dierbare, is een mooie ervaring. Ik vind het bijzonder dat ik op zo’n kwetsbaar moment in de wereld van nabestaanden mag stappen en hen kan en mag begeleiden bij het laatste afscheid van diegene waar ze van houden.”
Ineke Smids, financieel medewerker
“Zorgvuldigheid en begrip, daar draait het om. Ook bij financiën en verzekeringen. In ons hechte team zijn dit voor ons belangrijke waarden. Het bieden van adequate hulp blijft mij boeien en geeft mij veel voldoening.” Ineke is sinds 1998 financieel medewerkster bij De Laatste Eer.
Jetske Terpstra, financieel medewerker
“Het feit dat De Laatste Eer dicht bij de mensen staat, maakt mijn werk een dankbare taak. Weten dat je een betrokken bedrijf gezond houdt, dat motiveert elke dag weer.” Jetske is financieel medewerkster bij De Laatste Eer sinds 2009 en is verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportages. Met haar gedegen branchekennis houdt zij bovendien de verzekeringsproducten up-to-date.
Peter Dirksen, adviseur uitvaartverzekeringen en nazorgconsulent
“Zorgen dat mensen weten dat ze alles goed geregeld hebben, zowel voor zichzelf als voor hun nabestaanden: dat maakt dit werk mooi, dat geeft inhoud.” Peter is adviseur uitvaartverzekeringen. Hij adviseert klanten graag helder en zonder kleine lettertjes over hun persoonlijke situatie, en is er voor hen als zij hun uitvaartverzekering willen regelen. Met begrip voor menselijke verhoudingen.
Hilda de Haan, directeur
Ieder mens is uniek, ieder afscheid is dan ook een afscheid wat past bij de overledene en diens familie en naasten. Samen met ons gehele team zorgen wij iedere dag weer voor een passend afscheid om liefdevol te kunnen loslaten. Wij verzorgen niet alleen de uitvaarten voor leden, maar ook voor niet-leden, verenigingen, partners in de uitvaartzorg. Maar ook de intensieve samenwerking met diverse ondernemingen in onze regio zorgen voor verbinding met als doel om de overledene en de familie te begeleiden in een waardevol afscheid.
Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten over een uitvaart in persoonlijke stijl? Of wilt u een voorgesprek voeren over uw uitvaart? Bel ons op (0512) 515 827 of stuur een e-mail.

Bel 24/7 met 0512 - 515 827

 

Kijk ook op wat te doen bij overlijden