Team

Een afscheid dat met zorg en aandacht is vormgegeven wordt een liefdevol loslaten. Het team van De Laatste Eer Drachten verzorgt uitvaarten met een open blik naar tradities, levensovertuigingen en persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden.

Tabitha Stegenga, gastvrouw Slingehof/ uitvaartverzorgster
“Ieder mens is uniek en heeft een uniek leven geleid. Om samen met de nabestaanden de uitvaart vorm te geven op een manier die past bij hun dierbare, is een mooie ervaring. Ik vind het bijzonder dat ik op zo’n kwetsbaar moment in de wereld van nabestaanden mag stappen en hen kan en mag begeleiden bij het laatste afscheid van diegene waar ze van houden.”
Jan Merk, uitvaartverzorger
“Achter elke deur die opengaat, wacht een nieuw verhaal. Juist in de periode na een overlijden hebben nabestaanden iemand nodig die luistert naar hun persoonlijke wensen. Samen met u geef ik vorm aan een mooi passend afscheid.” Jan is uitvaartbegeleider en aanspreekpunt voor alles voor, tijdens en na de uitvaart. Een mensenmens met een olijke blik, maar ook een diep gevoel.
Willem Ploegstra, uitvaartverzorger
Een uitvaart is een bepalend moment in ieders leven. Ingrijpend en vaak emotioneel. Op zo’n moment wil ik er voor u zijn, zorgen voor een goed afscheid. Op een rustige, persoonlijke en betrokken manier.
Arjan Siersema, uitvaartverzorger
Voor een ander wat mogen betekenen, juist in een periode waarin er zoveel op je afkomt. Dat is waarom ik graag nabestaanden begeleid bij het organiseren van een afscheid. Met elkaar het afscheid zo vorm geven dat het past bij degene van wie afscheid genomen wordt én dat het past bij degenen die afscheid nemen.
Ineke Smids, financieel medewerker
“Zorgvuldigheid en begrip, daar draait het om. Ook bij financiën en verzekeringen. In ons hechte team zijn dit voor ons belangrijke waarden. Het bieden van adequate hulp blijft mij boeien en geeft mij veel voldoening.” Ineke is sinds 1998 financieel medewerkster bij De Laatste Eer.
Jetske Terpstra, financieel medewerker
“Het feit dat De Laatste Eer dicht bij de mensen staat, maakt mijn werk een dankbare taak. Weten dat je een betrokken bedrijf gezond houdt, dat motiveert elke dag weer.” Jetske is financieel medewerkster bij De Laatste Eer sinds 2009 en is verantwoordelijk voor de financiële administratie en rapportages. Met haar gedegen branchekennis houdt zij bovendien de verzekeringsproducten up-to-date.
Peter Dirksen, adviseur uitvaartverzekeringen en nazorgconsulent
“Zorgen dat mensen weten dat ze alles goed geregeld hebben, zowel voor zichzelf als voor hun nabestaanden: dat maakt dit werk mooi, dat geeft inhoud.” Peter is adviseur uitvaartverzekeringen. Hij adviseert klanten graag helder en zonder kleine lettertjes over hun persoonlijke situatie, en is er voor hen als zij hun uitvaartverzekering willen regelen. Met begrip voor menselijke verhoudingen.

Kennismaken? Bel of mail.

24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0512 - 515 827