Uw leven, uw uitvaartwensen

Leg uw uitvaartwensen vast

Veel mensen denken liever niet na over de dood. Laat staan over hun eigen uitvaart. Toch is het verstandig om hier eens bij stil te staan en uw uitvaartwensen op papier te zetten. Want het is een geruststellende gedachte dat uw afscheid past bij wie u bent en wat u belangrijk vindt. Bovendien is het een zorg minder voor uw nabestaanden als zij bij het regelen van uw uitvaart uw uitvaartwensen kennen. 

Ontvang het boekje ‘Wensen Voor Later’

Ieder mens is uniek. De één verstaat onder persoonlijke uitvaartwensen een groots afscheid met veel bezoekers en een eigen muziekkeuze. De ander kiest liever voor een intiem afscheid in kleine kring met mooie kindertekeningen. En u? Heeft u uw uitvaartwensen al voor ogen? ? De Laatste Eer helpt u graag op weg met het boekje ‘Wensen Voor Later’. Hierin kunt u heel overzichtelijk uw uitvaartwensen noteren. En desgewenst kunt u ze later ook weer aanpassen. Wij sturen u het boekje ‘Wensen Voor Later’ graag per post toe: klik hier

Wat gebeurt er met uw uitvaartwensen?

Heeft u uw uitvaartwensen vastgelegd, bijvoorbeeld in het boekje 'Wensen Voor Later’? Dan bespreekt de uitvaartverzorger na uw overlijden uw uitvaartwensen met de nabestaanden. Meestal respecteren nabestaanden de persoonlijke uitvaartwensen zoals vastgelegd. Deze vormen dan het uitgangspunt voor het vormgeven van de uitvaart. Wilt u zorgen dat uw uitvaartwensen afdwingbaar zijn? Dan kunt u ze rechtsgeldig maken door ze notarieel vast te leggen.

Uw uitvaartwensen bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

wvl3.jpg

                                   klik op de foto voor meer