Uw Uitvaart in Heerenveen

Voor een uitvaart in Heerenveen en omstreken is De Laatste Eer uw persoonlijke, betrokken uitvaartverzorger. Wij hebben aandacht voor de menselijke kant van uw situatie. Een uitvaart is immers een ingrijpende, emotionele gebeurtenis. Het afscheid nemen van een dierbare raakt je recht in het hart. En naast het verdriet verandert plots ook de koers van uw eigen levensverhaal. Voor het regelen van uw uitvaart in Heerenveen kunt u 24/7 op ons vertrouwen.

Uitvaartvereniging De Laatste Eer regelt uw begrafenis of crematie in Heerenveen en omstreken tot in de puntjes. Daarnaast bieden we u houvast, betrokkenheid en geruststelling. Want in dagen van verlies biedt het troost om op iemand te kunnen bouwen. Samen met u zorgt De Laatste Eer dat het afscheid geheel volgens uw wensen verloopt. Graag denken we vooraf mee over uw uitvaartwensen. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. We informeren u dan meteen over zaken als de kosten van uw uitvaart.

Uitvaartdiensten in de regio Heerenveen

Waarom kiezen voor De Laatste Eer?

Persoonlijke
aanpak

Een uitvaart is iets heel persoonlijks. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en vullen de uitvaartdienst in met respect voor de levensvisie van uw geliefde.

Ervaring en deskundigheid

Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Heerenveen en omstreken.

Betrokken en respectvol

Wij handelen met de grootste zorg en respect voor uw gevoelens en wensen gedurende deze moeilijke periode.

Uitvaartcentrum regio Heerenveen

Ons uitvaartcentrum Slingehof ligt op 15 minuten rijden van Heerenveen, naast begraafplaats Slingehof in Drachten. Het uitvaartcentrum ligt vlak naast de A7 en is dus makkelijk te bereiken. U vindt er een sfeervolle aula voor ongeveer 90 mensen, een koffiekamer, familie­kamer en vier opbaarkamers. Via de livestream kunnen familie en vrienden ook thuis de uitvaartceremonie volgen. In Slingehof is nooit haast, u vindt er alle rust om liefdevol los te laten op uw eigen manier. Lees meer op de eigen website van uitvaartcentrum Slingehof.

Veelgestelde vragen

Direct na een overlijden is het belangrijk om ruimte te geven aan uw emoties en even tot rust te komen. Maar er moet ook veel geregeld worden. De eerste stap is het bellen van de huisarts. Een volgende stap is meestal het uitzoeken van kleding voor uw dierbare. Om het u makkelijker te maken, hebben we alle vervolgstappen op een rij gezet. Lees meer

Is een dierbare van u overleden? Dan is het belangrijk om de uitvaart zo te regelen dat deze past bij zijn of haar karakter en levenswandel. Dit helpt later ook bij uw rouwverwerking. Bij een uitvaart is er tegenwoordig heel veel mogelijk als het gaat om persoonlijke wensen. Dit begint al bij de rouwkist en het opbaren. We hebben tal van ideeën voor u op een rij gezet. Lees meer

Na een crematie gaat u als nabestaanden ongetwijfeld nadenken over de asbestemming. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Zo kiezen veel mensen tegenwoordig voor verstrooien van de as. Anderen kiezen voor bijzetten in een urn. En steeds populairder is ook het bewaren van as in een sieraad. Stuk voor stuk heel persoonlijke keuzes. Lees meer

Neem contact met ons op!