Rouwdrukwerk

Uw drukwerk zorgvuldig geregeld door DLE Drachten

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk als het om rouwdrukwerk gaat. Wilt u een eenvoudige rouwkaart of juist een luxe, full color uitvoering? En wilt u ook een bedankkaart versturen? De Laatste Eer Drachten helpt u graag. Wij beschikken over een eigen drukkerij. Wat u ook kiest, wij drukken het direct voor u. Om u op weg te helpen met het ontwerp, tonen we u graag voorbeelden van afmetingen, beeld en hoeveelheid tekst. Uiteraard bent u vrij om zelf het ontwerp te maken. Wij vertalen uw ontwerp dan naar professioneel rouwdrukwerk. 

Van foto’s en kleuren tot handgeschreven teksten

Vroeger zagen alle rouwkaarten er hetzelfde uit: een brief met grijze of zwarte rand. Tegenwoordig kan er steeds meer en wordt het rouwdrukwerk steeds persoonlijker. Zo kiezen veel mensen voor rouwkaarten in mooie kleuren en met een foto of tekening erop. Of ze maken de rouwkaart heel persoonlijk met een handgeschreven tekst. Onze uitvaartverzorgers denken graag met u mee over het ontwerp en de tekst.

Bezoek ook onze beeldbank, waar u diverse diverse afbeeldingen per thema kunt bekijken.

Waarom rouwkaarten?

Met een rouwkaart brengt u familie, vrienden en kennissen op de hoogte van het overlijden van uw dierbare. De rouwkaart fungeert voor hen ook als een handige geheugensteun voor de datum en locatie van de uitvaart. Voor u als nabestaanden kan de rouwkaart ook waardevol zijn bij het herdenken en de rouwverwerking. 

Rouwdrukwerk verzenden

Rouwpost dient te worden verstuurd in speciale rouwenveloppen met rouwpostzegels. De Laatste Eer zorgt voor een verzendset waarin alles zit wat u nodig heeft. Ook het verzenden zelf nemen we u graag uit handen.

Wanneer bezorgd?

Rouwpost wordt in principe altijd bezorgd op de dag na verzending. In het weekend biedt PostNL een gratis haalservice: de rouwbrieven worden dan op zondag bij u opgehaald en op maandag bezorgd.

Liever geen rouwkaarten?

Vandaag de dag kiezen mensen er regelmatig voor om geen rouwkaarten te versturen. Meestal plaatsen ze dan alleen een rouwadvertentie, die wij ook voor u kunnen opmaken. Ook dat is een heel persoonlijke keuze.

Neem vrijblijvend contact op.