Opbaren

Alle rust in Uitvaartcentrum Slingehof

Na het overlijden wordt de overledene opgebaard tot aan de uitvaart. Zo kunt u als nabestaanden in alle rust afscheid nemen. U kunt hiervoor terecht in ons Uitvaartcentrum Slingehof. Dit is een sfeervolle plek met vele faciliteiten. Slingehof beschikt over vier ruime opbaarkamers die u naar eigen wens persoonlijk kunt maken met bijvoorbeeld met bloemen en foto’s. Ook kunt u in Slingehof gebruik maken van de familiekamer om even rustig bij elkaar te zitten en samen een kop koffie te drinken. Uiteraard bent u vrij om te kiezen voor een andere opbaarlocatie.

Thuis opbaren

Soms kiezen nabestaanden ervoor om de laatste dagen met hun dierbare thuis door te brengen. De Laatste Eer Drachten beschikt over alle faciliteiten om het thuis opbaren verantwoord voor u te verzorgen. Bijvoorbeeld op een bed of in een kist, met of zonder koeling. De uitvaartverzorger komt dagelijks controleren of de opbaring zonder problemen verloopt.

Elders opbaren

Behalve thuis of in een uitvaartcentrum opbaren, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een verenigingsgebouw, clubhuis of kerk. Ook kunt u kiezen voor enkele dagen thuis opbaren en daarna op een andere locatie.

Het opbaren persoonlijk maken

U kunt het opbaren een heel persoonlijke sfeer meegeven. Dit kan al met bescheiden middelen zoals foto’s, persoonlijke voorwerpen, kaarsen, bloemen en muziek waar de overledene van hield.

Neem vrijblijvend contact op.