Uitvaart in Drachten en omgeving? Vertrouw op De Laatste Eer

Uitvaartverzorging in Drachten sinds 1918

Is een dierbare van u overleden? Of is het levenseinde voor hem of haar nabij? De Laatste Eer staat u bij in moeilijke tijden. Voor elke uitvaart in Drachten en omgeving zijn wij al ruim een eeuw dé uitvaartverzorger. We geven u 24/7 houvast en betrokkenheid, zowel voor en tijdens het afscheid als daarna. Als uitvaartvereniging uit Drachten bieden we uitvaartzorg voor leden én niet-leden. Van oudsher zijn we een typisch Drachtster uitvaartverzorger, maar vandaag de dag zoeken we altijd naar een eigentijdse balans tussen traditie en persoonlijke invulling. Samen met u maken we het afscheid tot een liefdevol loslaten.

Een uitvaart in Drachten e.o. regelen, hoe gaat dat?

Voor uitvaartzorg in Drachten en omstreken kunt u 24/7 bij ons terecht. Een geruststellend idee, want bij een overlijden komt veel kijken. Neem daarom contact met onze uitvaartverzorgers op. Zij helpen u om het afscheid goed te plannen. Wanneer uw dierbare is overleden, zijn er wel allerlei dingen om te regelen. Maar het is niet nodig om bijvoorbeeld direct verzorging of koeling te regelen. Onze uitvaartverzorgers nemen uw uitvaartwensen in alle rust met u door. U kunt erop vertrouwen dat ze het overzicht houden over alles wat er moet gebeuren.

Uitvaart in Friesland maar niet in Drachten?

De Laatste Eer biedt uitvaartzorg in Friesland en daarbuiten. Of u nu lid bent of niet: we zijn er voor u om het afscheid te regelen en u te ondersteunen. Neem dus gerust contact op, want onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot een uitvaart in Friesland.

Overlijden melden of voorbespreken? Bel 0512-515827.