Rouwdrukwerk

Rouwkaarten

Van eenvoudig of traditioneel tot modern en full color drukwerk, tegenwoordig is bijna alles mogelijk als het om rouwdrukwerk gaat. De Laatste Eer Drachten beschikt over een eigen drukkerij. Wat u kiest, drukken wij direct voor u. Om u te helpen, kunnen we u voorbeelden laten zien van tekst, formaat en beeld. U kunt ook zelf een ontwerp maken. Met behulp van onze moderne apparatuur kunnen wij uw ontwerp vertalen naar mooi rouwdrukwerk.

Waarom rouwkaarten?

Door rouwkaarten te versturen, laat u familie, vrienden en kennissen weten van wie u afscheid neemt en waar en wanneer. Dat kunt u doen op een manier die bij u past.

Persoonlijk rouwdrukwerk

Vroeger zagen alle rouwkaarten er hetzelfde uit: een brief met grijze of zwarte rand. Tegenwoordig kan er meer en wordt het rouwdrukwerk steeds persoonlijker. Waarom niet kiezen voor een rouwkaart in mooie kleuren of met een foto of tekening erop? Of de rouwkaart heel persoonlijk maken met een handgeschreven tekst, die u misschien zelfs zelf geschreven hebt? Wij helpen u graag met het maken van een ontwerp en het kiezen van een tekst.

Rouwdrukwerk verzenden

Rouwpost wordt verstuurd in speciale rouwenveloppen met rouwpostzegels. Wij brengen een rouwverzendset voor u mee, waarin alles zit wat u nodig hebt en zorgen voor het verzenden. Rouwpost wordt de dag na verzending bezorgd. In het weekend biedt PostNL een gratis haalservice, waarbij de rouwbrieven op zondag bij u worden opgehaald en op maandag bezorgd.

Liever geen rouwkaarten?

Wilt u geen rouwkaarten versturen, maar alleen een rouwadvertentie plaatsen, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Rouwkaarten verzenden? Vraag uw uitvaartverzorger 

24 uur per dag bereikbaar op
telefoonnummer: 0512 - 515 827