Uw verzekering regelen

Sluit in 4 stappen uw online uitvaartverzekering af

Stap 1 Vul uw geboortedatum in
Stap 2  Kies uw pakket
Stap 3  Vul uw gegevens in
Stap 4  Controleer en verzend

Ja, ik wil direct een uitvaartverzekering afsluiten

Uitvaartverzekering: waarom eigenlijk?

Met een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden naast het verdriet om het overlijden ook nog eens voor onverwachte kosten komen te staan. Door een uitvaartverzekering af te sluiten, zorgt u dus voor uw naasten.

De kosten van een uitvaart

Zelfs de meest eenvoudige uitvaart kost geld. De meeste uitvaarten kosten tussen de € 7.000 en € 10.000. Het is geen prettig idee dat uw nabestaanden na uw een overlijden een dergelijke rekening gepresenteerd krijgen. Een uitvaartverzekering is daarom een verstandige keuze. Met een klein bedrag per maand zorgt u ervoor dat uw nabestaanden zich na uw overlijden niet druk hoeven te maken over de uitvaartkosten.

Uitvaartverzekering bij De Laatste Eer Drachten

Bij De Laatste Eer Drachten kunt u in enkele minuten een uitvaartverzekering afsluiten, gewoon vanaf uw telefoon, tablet of pc. Met onze (natura sommen-) verzekeringen bent u verzekerd van deskundige en ervaren uitvaartverzorgers. Wat uw leeftijd of gezinssamenstelling ook is, wij hebben voor u een uitvaartverzekering op maat. Vaak met verrassende voordelen. Vraag het ons gerust!

Voor ieder budget een uitvaartverzekering

U kunt bij De Laatste Eer Drachten kiezen uit verschillende verzekerde bedragen, afhankelijk van uw wensen. Wilt u uw bedrag aanpassen ? Vraag onze adviseur om raad.

Meer informatie? Bel 0512- 515827.